„Къщи край водата“ е най – новият комплекс в с. Огняново

Село Огняново се намира в полите на Родопите, в Югозападна България. Мястото е богато на топли минерални извори, които са били използвани още през римско време. Омекотеният от средиземноморско влияние климат в съчетание с лековитата и гореща вода, извираща с температура 43°С, дават възможност за целогодишно балнеолечение.

“Къщи край водата“ е новоизграден комплекс в с. Огняново, намиращ се на 10км. от гр. Гоце Делчев.

При нас ще се насладите на приказна природа, съхранена, чиста и вдъхновяваща през всеки сезон. Широката панорамна гледка и тишината на ”Къщи край водата” ще ви помогнат да намерите спокойствието далеч от градския шум и суeта.

Комплексът разполага с шест самостоятeлни двуетажни къщи с общ капацитет от 24 места. Къщите са проектирани по начин, който максимално да доближи нашите гости до природата. Използвани са естествени материали, като дърво и камък, а цветовете са подбрани, така че да съответстват на багрите на заобикалящата среда. Всяка къща има самостоятелен напълно оборудван кухненски бокс, в който можете да предизвикате кулинара в себе си, две бани – едната от които е оборудвана с вана, самостоятелна спалня, разположена на втория етаж и голям функционален диван.

Живописните тераси, намираши се точно над водата, са идеално място за семeйна вечеря, сбирка с приятели или незабравима вечер с любимия човек.

Интериорът на всяка от къщите е пъстър и весел, решен в различни цветове. “Къщи край водата” са оборудвани с всички модерни удобства, за да се чувстват гостите ни комфортно и като у дома си. Кафе-бар, детски кът и BBQ, намиращи се в комплекса, също допринасят за приятния и незабравим престой.

При нас можете да се възползвате и от голямо разнообразие от допълнителни активности. За да сбъднем Вашата мечтана почивка, ние Ви предлагаме – риболов, гребане с кану-каяк или спокойна разходка с водно колело. Любителите на спорта могат да избират между фитнес, планинско колоездене или преходи сред чистия въздух на Пирин и Родопите. А за всички, които искат да се отдадат на пълен релакс, комплекс „Къщи край водата“ разполага със сауна, джакузита с минерална вода и възможност за различни видове масаж.

Houses in Ognyanovo

Lekaeside houses in Ognyanovo

Lake houses by night

ОПЕРАТИВНА ПРОГРАМА ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТНОСПОСОБНОСТ

Did you like this? Share it!

Translate »